Vakuumatorius – tai puiki priemonė namų sąlygomis išlaikyti šviežią maistą ilgiau. Produktai vakuuminėje pakuotėje turi gerokai ilgesnį galiojimo laiką. Vakuuminėje pakuotėje galima laikyti šviežią arba virtą mėsą, žuvį, vištieną, taip pat iš anksto virtas daržoves, šviežius vaisius ar sūrius. Prietaisas gali būti naudojamas maisto produktams, kuriuos reikia konservuoti ar šaldyti, marinuoti gaminimo metu ar ruošiant Sous Vide metodu. Kompaktišką vakuuminį prietaisą lengva naudoti, prižiūrėti ir laikyti. Vieno mygtuko paspaudimu suvakuumuosite norimus produktus. Signalinė lemputė parodo, kai vakuuminis procesas baigtas. Komplekte yra du skirtingi antgaliai. Tinka naudoti su MAKU vakuuminiais indeliais ir maišeliais.
Naudojamos 2xAA tipo baterijos (nepridedamos) arba USB jungtis.
Rinkinyje yra USB laidas (1 m.)
Įtampa: DC 3–5 V.
Galia: 2–6 W