Rodoma 1–24 iš 100

Aliuminė picos ližė 30x35cm

24,99
Ližė skirta picai ar kitiems  patiekalams. 

Aromatinė kanadinio kedro kepimo lentelė Texas Club, 2 vn

9,99
Lentutės skirtos kepimui griliuose, orkaitėse ar konvekcinėse krosnelėse.

Ąžuolinių viskio ir vyno statinių dulkės šaltam rūkymui Texas Club, 500 g

4,99
Viskio ir vyno statinių medžio dulkės skirtos mėsos, žuvies, daržovių ir kitų patiekalų šaltam rūkymui.

Ąžuolinių vyno statinių rūkymo kaladėlės Texas Club, 15 vnt

9,99
Pagamintos iš ąžuolinių vyno statinių. Kurios medienoje sukuria švelnų ir aromatingą dūmą.

Ąžuolo rūkymo kaladėlės Texas Club, 1 kg

9,99
Pagaminta iš ąžuolo medienos, kuri suteikia patiekalui stipraus dūmo aromato ir skonio.

Buko dulkės šaltam rūkymui Texas Club, 500 g

4,99
Tinka naudoti šaltam mėsos, žuvies, sūrių, sviesto ir kitų produktų rūkymui.

Cukrinio Kanados klevo rūkymo kaladėlės Texas Club, 1 kg

9,99
Cukrinio klevo kaladėlės puikiai tinka šonkauliams, žuviai, paukštienai ir kt.

Elektrinis įdegiklis Texas Club LIGHTER

39,99
Texas Club Lighter anglių įdegiklis su labai ilgu, net 3.2 m laidu, 2000 W galia. Vienas greičiausių ir saugiausių įdegiklių.

Folijos padėklai kepsninėms MUSTANG, 34x23x3 cm, 4 vnt.

2,20
Grotelių folijos padėklai, kad kepsninė išliktų švari.

Gili ketaus keptuvė Biol, 26 cm

21,00
Aukštos kokybės ketaus keptuvė, skirta ilgai ruošiamų patiekalų gaminimui.

Gili ketaus keptuvė Biol, 30 cm

28,00
Aukštos kokybės ketaus keptuvė, skirta ilgai ruošiamų patiekalų gaminimui.

Gili ketaus keptuvė Biol, 36 cm

43,00
Aukštos kokybės ketaus keptuvė, skirta ilgai ruošiamų patiekalų gaminimui.

Grilio, grotelių, orkaičių valiklis BIO-CHEM, 500 ml

10,99
Profesionalus valiklis be fosfatų ir tirpiklių, šalina įsisenėjusius riebalus ir mažina jų susidarymą, puikiai tinka grilių, orkaičių, rūkyklų, kepsninių grotelių valymui.

Grotelių valymo šepetys Texas Club

3,99
Kepsninės grotelių šepetys, kuris padės Jums išvalyti groteles.

Hickory ir vaismedžių su žolelėmis dulkės šaltam rūkymui Texas Club, 500g

4,99
Mišinys puikiai tinkantis mėsos, žuvies ir kitų patiekalų šaltam rūkymui .

TECHNOLOGIJA

Šiuolaikinės KAMADO tipo kepsninės gaminamos iš įvairiausių medžiagų, pvz., karščiui atsparios keramikos ir kitų ugniai atsparių medžiagų, terakotos – tradicinės poringos degtos keramikos iš natūralaus molio, arba portlandcemenčio ir smulkintų lavos akmenų mišinio. Kepsninės paviršius taip pat gali labai skirtis. Jis gali būti padengtas blizgia keramine glazūra, dažais, dekoratyviniu faktūriniu tinku arba keramine mozaika. Šiuolaikinė keramika ir ugniai atsparios medžiagos apsaugo kepsninę nuo skilinėjimo.

NAUDOJIMAS

Keraminė kepsninės konstrukcija leidžia ilgai išsaugoti karštį ir pasiekti iki 400 °C kepimo temperatūrą. Taip pat KAMADO kepsninėse galima labai tiksliai reguliuoti oro srautą bei temperatūrą, todėl šio tipo kepsninės yra labai panašios į malkomis kūrenamas krosnis ir jose galima kepti bei skrudinti maistą tokiu pat būdu kaip ir įprastoje orkaitėje. KAMADO kepsninės skirtos ne tik mėsai kepti ar rūkyti, jose galima paruošti picą, sausainius, pyragus ir duoną.

DALYS

KAMADO kepsninės karkasas keraminis, jo viduje – keraminis rezervuaras anglims – ugniadėžė. Apatinėje konstrukcijos dalyje yra oro sklendė, per kurią oro srautas patenka į ugniadėžę. Kepsninės kupolo formos dangtyje įtaisyta antra reguliuojama oro sklendė, per ją išeina oro srautas. Šios sklendės padeda reguliuoti maisto gaminimo temperatūrą. Virš ugnies kabinamos kepimo grotelės padėti kepiniams. Taip pat KAMADO tipo kepsninės dangtis turi angą, per kurią įdedamas termometras maisto kepimo temperatūrai matuoti.